Dezvăluiri

VIDEO. FOTO. Zeci de gorjeni, la cozile kilometrice de la intrarea în țară: Așteptăm de 13 ore să intrăm în țară!

Mai mulți gorjeni aflați, de 13 ore, în Vama Nădlag, spuneau, miercuri seara, că oamenii stau la coadă de câteva zeci de kilometri pentru a intra în țară.

Gorjenii, care veneau din Germania, afirmă că au așteptat de două zile și două nopți prin vămi pentru că acestea au fost închise și atât la granițele din Austria, dar mai ales la cele ungare au așteptat zeci de ore.

Oamenii declară că se avansează extrem de greoi, abia intră în România câte 6-7 mașini la o jumătate de oră, din cauză că trebuie completate unele formulare și declarații privind intrarea în izolare la domiciliu.

Situația din vămi este generată de măsurile luate de statele UE, printre care și România, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. Miercuri seara, numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus a ajuns, în România, la 260, cele mai multe fiind în Bucureşti – 88. Doar în cursul zilei de miercuri au fost înregistrate alte 14 cazuri noi de îmbolnăvire. Potrivit INSP, 3.510 persoane se află în carantină şi 26.545 sunt în izolare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *