Actualitate

VIDEO: Hingherii din Târgu Jiu, acuzați că omoară cu bestialitate câinii municipiului

O tânără iubitoare de animale demonstrează cu fotografii și filmulețe cum mai mulți câini din Târgu Jiu ar fi fost omorâți de hingheri. Acesta îi numește pe vinovați drept ,,nemernici", considerând că autoritatea municipală nu ar fi străină de aceste practici, des uzitate în municipiu.

„Jegurile acestea de oameni zisi si “hingheri “ oamenii pe care Edilitara, Primăria Tg.Jiu , implicit domnul primar Marcel Romanescu îi au în subordine, sunt niște nemernici. Îi rog pe domnii care au diferite funcții să vina pe străzi să vadă ce lasă în urma criminalii ăștia ordinari”, transmite tânără în mediul on-line, postând fotografii cu câini morți.

Tânăra nu se oprește aici cu tirul avizelor la adresa celor pe care ea îi vede vinovați de aceste crime. „Cum puteți mă să omorâți cu atât de multă ușurință aceste biete animale? Astăzi au avut zi de colectare domnii !! De ce nu mergeți în adăpostul orașului Tg.Jiu să vedeți cum sunt tratați și cum mor? În campanie, domniile voastre au ieșit pe străzi să vorbească cu oamenii să le asculte doleanțele, acum de ce nu mai ieșiți pe străzi”, se mai întreabă târgujiana, considerând că asociațiile de protecție a animalelor fac imposibilul dar tot nu este suficient.

„Degeaba se implica asociațiile de la noi, degeaba muncesc săracele femei si cer disperate ajutor pe toate rețelele de socializare daca Primăria Municipiului Târgu Jiu nu reacționează în niciun fel ! Hingherii, au cumva dreptul sa decidă daca aceste animale merita sa moara în asa6 chinuri? Sunt efectiv șocata de ce am văzut azi și plâng deoarece în orașul acesta este o mafie de nedescris care se pare ca nu poate fi oprită”, a conchis tânără, considerând că primarul municipiului trebuie sa fie la curent cu aceste atrocități.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button