Eveniment

VIDEO. Impotență! Câinii fostului inspector OPC, rămân în padocul ilegal! Executorul judecătoresc nu a ridicat patrupedele

Situație fără ieșire, în cazul padocului ilegal care funcționează, de cinci ani, în apropierea unei case și a blocurilor din cartierul 9 Mai al municipiului Tg-Jiu.

Deși, există o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă care impune desființarea padocului deținut de către Dan Nicolae Radu, fost inspector al Oficiului pentru Protecția Consumatorului (OPC) Gorj, executorul judecătoresc chemat, vineri, la fața locului nu a făcut nimic. Marinică Enea le-a spus vecinilor că trebuie să ridice câinii de rasă înmulțiți în padoc, dar nu ar avea unde să îi ducă. Cel care profită de situație este însă Dan Radu, care își crește, în continuare câinii într-un focar de infecție de neimaginat, patrupedele fiind hrănite cu resturi aduse de la restaurantele din zonă. Câinii fac un zgomot infernal, spre disperarea locuitorilor din acea zonă.

Tribunalul Gorj s-a pronunțat definitiv, în luna mai, în cazul padocului ilegal din Târgu Jiu care funcționează în fostele depozite ”Frutti Fresch”, sau ICRA, cum le spunea cu ani în urmă, deținute de afaceristul Micula de la Oradea. Instanța a decis ca padocul sa fie desființat, iar câinii sa fie mutați în spații autorizate. Deși a primit decizia instanței, proprietarul, acum pensionar, a refuzat să pună în aplicare hotărârea judecătorească. Din acest motiv, locatarii din zonă au cerut ajutorul unui executor judecătoresc. Au apelat la Enea Marin care a venit, vineri, a văzut scandalul între vecini și Dan Radu, dar, în final, a amânat punerea în executare a hotărârii.

Mai mult, ar fi anunțat oamenii adunați la padoc, dar și polițiștii, că va reveni la fața locului în zece zile. În acest fel a motivat faptul că nu are unde duce câinii care sunt înmulțiți în acel spațiu neconform și ilegal. Locuitorii din zonă au ajuns la capătul răbdării. Zgomotul făcut de câini, atât noaptea cât și ziua este infernal. Mai mult, mirosul care emană dinspre padoc face aerul irespirabil. Oamenii spun că au copii și nu se pod odihnii, dar acest lucru l-a lăsat impasibil pe proprietarul stabilimentului, fost inspector OPC, care consideră că poate deranja pe oricine. De altfel, în ultimii ani, orice organ de control a venit la padoc Dan Radu a amenințat inspectorii că le va face plângeri, le-a sunat și amenințat șefii și le-a transmis că va avea el grijă de ei.

Proprietarul casei aflate în proximitatea padocului a sunat, în nenumărate rânduri, poliția cerând agenților să intervină, de cate ori era zgomot infernal, câinii mușcându-se între ei. la această dată sunt aproximativ 40 de cățeluși în padoc, după ce opt cățele au fătat, dar polițiștii și anunțat că ei nu intra acolo și l-au rugat pe cetățean să nu mai sune la 112 că tot el va fi amendat.

Oamenii așteaptă executorul să își facă datoria și să pună lacătul pe padocul ilegal, aspect stabilit prin hotărâre judecătorească.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *