Eveniment

VIDEO: Poliția Turceni, lovește din nou! De data aceasta, un cetățean în stare de ebrietate!

Doi polițiști de la faimoasa Poliție Rurală Turceni(unitate ai căror angajați sunt cercetați pentru măsluirea valorilor radar de pe autospeciala din dotare) au călcat pe bec. De data acesta, polițiștii au fost surprinși și filmați de un participant la trafic, pe o stradă din Turceni, când îl muștruluiesc verbal, dar îi aplică și o corecție fizică unui cetățean aflat în stare de ebrietate.

Cetățeanul care se clatină pe picioare se afla pe domeniul public pe o alee din orașul Turceni, când lângă el a oprit un echipaj de poliție. Polițiștii coboară din mașină la localnic și unul este surprins când îl lovește pe respectivul peste spate.

,,Eu înțeleg că omul este în stare de ebrietate, dar asta nu înseamnă că trebuie să dai în el. Felicitări Poliției Turceni, încă o dată ne faceți mândrii de voi”, transmite ironic martorul incidentului, care a postat filmulețul cu cei doi polițiști pe rețelele de socializare.
Unul dintre polițiștii implicați încasează salariu de merit, un ajutor pentru ieșirea viitoare la pensie. Mai exact, agentul respectiv va ieși la pensie, în curând, cu un venit lunar de 8000 de lei.

*IPJ GORJ*

VIDEO: Poliția Turceni, lovește din nou! De data aceasta, un cetățean în stare de ebrietate!

Având în vedere aspectele și imaginile prezentate în știre, vă informăm că:

Ca urmare a apariției în mass-media a imaginilor de mai sus, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *