EvenimentUltima oră

VIDEO. Și-a cărat mama operată în spate, la Spitalul Tg Jiu, după ce au așteptat o oră în mașină! Ministrul Tătaru: Conducerea e de vină!

O femeie și-a cărata mama, operată la un picior, în spate, pentru a ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. În tot acest timp ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se afla în incinta spitalului din Târgu Jiu.

„Nu ne-a dat nimeni nici măcar un căruț. Este operată la picior, are două șuruburi. a căzut și am venit la spital să-i scoatem firele. E mai important cine vine la spital decât un bolnav. Ne-au zis că vine ministru și nu avem voie așa că am cărat-o în spate. Ce să facem, să o lăsăm aici să moară?” a declarat fiica pacientei.

Întrebat despre această situație, ministrul Sănătății a declarat: „ Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu” a declarat Nelu Tătaru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *