DezvăluiriUltima oră

VIDEO ȘOCANT! Dezastru într-o școală din Gorj: cadavre de porumbei, tavane căzute, moloz și mizerie. Pericol URIAȘ pentru copii!

Imaginile din interiorul școlii primare din satul Vierșani, comuna Jupânești, sunt de-a dreptul șocante, în contextul în care, la parterul clădirii, funcționează grădinița din sat unde învață câțiva copii.

Dincolo de faptul că locul e unul insalubru, printre molozul din încăperile de la etaj fiind cadavre de porumbei, clădirea e un pericol pentru micuții care merg acolo, zilnic, la cursuri. Tavane prin care se vede acoperișul, tencuiala căzută, geamuri sparte, mobilier și materiale școlare depozitate peste tot.

Imaginile au fost filmate de candidatul liberalilor la funcția de primar, Eugen Alexandrescu, care spune că de-a lungul timpului s-au alocat foarte mulți bani pentru această unitate de învățământ și se întreabă unde sunt acei bani.

Situația nu e singulară, iar acest lucru e demonstrat de alte imagini cu toaleta de Școala Gimnazială Jupânești, iar întrebarea firească este dacă cineva de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj sau Direcția de Sănătate Publică a călcat vreodată prin unitățile de învățământ din acea comună.

Trebuie spus că, la Jupânești, de 24 de ani, primar este social-democratul Petre Gușiță, care candidează pentru al șaptelea mandat.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *