Dezvăluiri

VIDEO. Un tânăr judecat pentru furt și fiul solistei Roberta Crintea, printre BOMBARDIERII care l-au înjurat și amenințat pe un comisar șef de poliție!

Un incident care a avut loc, miercuri noaptea, între polițiștii asigurat ordinea pe străzile din Tg-Jiu, în cea de-a treia seară de proteste, s-a lăsat cu cercetarea disciplinară a comisarului șef de poliție Cristian Arbagic, șeful Biroului Municipal al Poliției Rutiere. În spațiul public a apărut o filmare cu Gabriel Cherciu, un tânăr protestatar, în timp ce era apostrofat de ofițerul de poliție, reproșându-i că este nevoit să stea în stradă din cauza unora ca el. “Dă-i drumul acasă, că acum te încalec!”, a fost una dintre replicile polițistului care a stârnit un val de reacții extrem de dure, în spațiul virtual, din partea mai multor tineri.

Miercuri noaptea, după ce protestul de la Tg-Jiu a luat sfârșit, mai mulți tineri s-au strâns într-o parcare de la marginea orașului și făceau drifturi, după cum susțin unele surse. Mai mult, în momentul în care au sosit mașinile Poliției Rutiere, tinerii i-au înjurat pe polițiști și au refuzat să-și pună măștile.

La un moment dat, comisarul șef Cristian Arbagic și-a ieșit din fire și a țipat la unul dintre adolescenții recalcitranți aflați în parcare care comenta mereu și refuza să părăsească zona. Unul dintre tineri i-au filmat pe polițiști, iar imaginile postate pe o pagină de socializare au stârnit un val de înjurături la adresa ofițerului de la Rutieră.

Cherciu: ”Să-i f..m în gură, să ne luăm cu ei la scandal”

Peste 200 de comentarii, cele mai multe care conțin jigniri, înjurături și amenințări, la adresa polițistului, au apărut pe conturile de pe Facebook ale celor din grupul tânărului apostrofat.

Cel mai grav este că Gabriel Cherciu incită la acte de violență împotriva polițistului, în discuțiile cu amicii săi.
”Nu că n-ai ce să le faci, că te p… pe ei până la urmă, dar e chestia că te ard cu amenzile, cu alea și tre s-o lași ca el până-l prinzi sau afli unde stă sau afli feizbucul lui și îi dai teroare sau îi pui foi cu te omor și cu lumânări la poartă și își dă teroare până iasă din poliție. Sau hai să ne strângem, în p… mea, să ieșim toți în stradă și să ne luaăm cu ei la bătaie, dacă vă ține pe toți. Bă, frate, n-ai ce vocal să-i trimiți. Dacă nu ne strângem toți, să ieșim toți și să-i f..m în gură, să ne luăm cu ei la scandal, n-ai ce să faci, ești nebun la cap?”, spune tânărul în două mesaje audio.

 

Gabriel Cherciu a fost trimis în judecată, pentru comiterea infracțiunii de furt, în august, anul trecut, iar în urmă cu cinci luni, Judecătoria Tg-Jiu a dispus renunţarea aplicării pedepsei faţă de acesta și i-a aplicat doar un avertisment, obligându-l să-i plătească părții vătămate suma de 700 de lei. Judecătorii l-au atenționat pe Cherciu, prin soluția pronunțată, asupra conduitei sale viitoare şi a consecinţelor la care se expune dacă va mai comite alte infracţiuni.

Despre cei care au fost implicați în incidentul cu polițistul există informații că l-au agresat pe soțul unei judecătoare, la Bumbești-Jiu, și sunt cercetați penal.

Limbaj de manelist: ”Marș în morții mă-tii de lache obosit”


Printre mesajele cu un limbaj extrem de vulgar se regăsește și cel al lui Radu Bogdan, fiul cunoscutei soliste Roberta Crintea. ”F…i în gură de milogi, cum îi lăsați, mă, să vorbească așa cu voi, p… pe ei să mă p…, trage-le-aș la m…. dacă aveți vreunul feizbucul lor, să le trimiteți vocalul ăla, p… pe ei să mă p… ce tupeuri au. Auzi stau eu pe aicea pentru voi. Băga-mi-aș p…în serviciul mă-tii…marș în morții mă-tii de lache obosit…”, este mesajul lui Bogdan Radu, un tânăr manelist cu pretenții de intelectual.

 

Conducerea IPJ Gorj a anunțat că a dispus o ancheta internă, iar polițistul, șef al Biroului Rutier Târgu Jiu, va fi cercetat disciplinar de către superiori, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

   

Articole asemănătoare:

8 Comentarii

  1. Daaaa , ce-aveți ma , sunteți voi intelectuali , vedeți voi cu astea cu “ tânăr manelist “ care pretinde ca este intelectual , ca nu știți voi cât de intelectual sau nu sunt , manelist de unde m-ați văzut vreodată la vreun eveniment cântând manele sau ? Nu mai scrieți la comanda … ca nu e ok ! Nu mai puteți de grija mea , era normal sa am o pornire nervoasa , toată lumea înjura , dacă ați face Reportaje pentru toți oamenii de pe la București care înjura , v-ar lua o viața ! Nu mai știți cum sa va băgați in seama sa se mai audă și de voi ! 🤦🏻‍♂️

  2. Vedeți ca ce faceți voi in legătura cu mama mea este defăimare, iar minciunile precum faptul ca am amenințat din nou va pot conduce la un alt proces , eu zic sa scrieți ce este de scris , nu bazaconii , sa nu va treziți cu niște procese pe rol !

  3. Dar toti acesti tineri lipsiti de educatie din partea familiilor nu pot fi macar amendati pt limbajul lor. Si dupa aceea reeducati macar cateva zile cu activitati in folosul comunitatii. Prin felul in care vb pe retelele de socializare incita la ultraj, violenta si chiar lucruri mai grave.

  4. La noi la romani se spune :daca taceai filozof ramaneai ! Dar,tot noi spunem,prostul nu este prost destul daca nu este si fudul ! Pot fi copii si copiii oricui dar,asta nu inseamna ca sint si capabili si altfel ! Raman cu cei 7 de acasa si cu ce vad,aud si traiesc in familie ! De unde nu este nici Dzeu nu cere !

  5. Doamne, câtă idioțenie în țara asta! Iată cât m-am enervat! Oare părinții acestor “borfași de Tg-Jiu” 😂 sunt fericiți de ce fel de specimene au crescut? Doamne ferește de așa tineri retardați ca voi, băi băiețașilor! Meritați să vă fi dat acel polițist amendă și să vă ducă și la arest pentru câteva săptămâni, poate vă trezeați și voi la realitate în acest fel! Doamne ferește, cum să crești și să fii mândru, ca părinte, de asemenea “oameni”? Eu v-aș duce pe toți ăștia de țeapa voastră într-un lagăr de concentrare și acolo v-aș lăsa pe viață, copii limitați! Mi-e scârbă de voi! Decât să am un amic/prieten/iubit ca unul dintre voi, aș prefera să stau singură 10 vieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *