PoliticăUltima oră

Vîlceanu: ”M-am decis să mă implic direct!”

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a afirmat, într-o postare pe o rețea de socializare, că proiectele importante pentru municipiul Tg-Jiu și pentru județ stagnează, așa că a decis că trebuie să se implice direct și va supraveghea nemijlocit derularea acelor investiții.

”Trebuie să luptăm pentru proiecte de infrastructură. Sunt multe proiecte de investiții în derulare, contracte semnate, dar lucrurile nu merg chiar foarte bine. M-am implicat atunci când a fost vorba de semnarea acestor contracte, dar văd că este necesară implicarea mea și din punctul de vedere al executării acestor înțelegeri. Inclusiv investițiile din Târgu Jiu. Tot ce se va face în Târgu Jiu va fi sub directa supraveghere a mea.
Multe proiecte stagnează, o să merg să discut cu toți cei care răspund de aceste proiecte. Nu merg lucrurile așa cum trebuie, așa că m-am decis să mă implic direct”, a scris liderul liberal.
Vîlceanu a făcut unele precizări și în legătură cu drumul expres Tg-Jiu – Craiova, un alt proiect extrem de important pentru Gorj și chiar a lansat o nouă variantă pentru acesta care ar face ca investiția să se realizeze într-un timp mai scurt și cu bani mai puțini.
”De asemenea, este necesară o decizie ce va fi luată în urma studiilor, cu privire la cele două drumuri care ajută foarte mult Oltenia.

Pe de o parte avem o licitație atribuită pentru proiectul tehnic al drumului expres Târgu Jiu-Craiova, iar pe de altă parte avem o licitație lansată recent pentru studiul de fezabilitate al drumului Lugoj-Caransebeș-Craiova, care, de asemenea, este foarte important pentru Oltenia. Acest drum deschide întregul județ spre vest.
Cred că varianta bună este ca drumul care pleacă din Târgu Jiu să ajungă în Filiași, unde se va intersecta cu cel dinspre partea de vest și așa avem până la Craiova un singur fir, cu o investiție mai mică și de bani și de timp”, a conchis deputatul gorjean.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button