Politică

Vrea ca PSD să aibă propriul candidat la prezidențiale. Ce spune Romanescu despre varianta Ciucă

Primarul social-democrat al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, crede că PSD ar trebui să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale.

Marcel Romanescu afirmă că PSD a demonstrat și la alegere locale că e cel mai mare și puternic partid din România. În acest context, primarul social-democrat al Târgu-Jiului nu crede că Partidul Social-Democrat “își permite” să susțină un candidat al Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 24 noiembrie.

“Din punctul meu de vedere, PSD, fiind cel mai mare și cel mai puternic partid, mai ales demonstrat de ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale, ar trebui să aibă candidat propriu. În niciun caz, cred că PSD nu ar trebui să susțină un candidat al PNL. Dacă se găsește o variantă de comun acord acceptată pentru un candidat unic, e o altă discuție, dar nu cred că PSD, în acest moment, își permite să susțină un candidat al PNL pentru funcția de președinte al României. E o decizie politică care se face pe baza unor analize și sunt sigur că cei din conducerea centrală a PSD vor lua cea mai bună hotărâre. În perioada imediat următoare, cred că forurile de conducere de la nivel național vor stabili candidatul și, din acel moment știm exact cu toții ce avem de făcut”, afirmă edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *