Actualitate

20 de pensiuni noi într-o comună din județul Gorj

20 de pensiuni noi vor fi construite în perioada următoare în comuna Polovragi, din județul Gorj. Acestea se află în satul de vacanță situat după peștera Polovragi și la ieșire din Cheile Oltețului, într-o zonă deosebit de frumoasă. În acest loc, Primăria Polovragi a concesionat 70 de parcele pentru construcția de case de vacanță și pensiuni, iar în perioada următoare vor fi scoase la concesiune alte 18 parcele.

„Inițial, în partea din stânga cu se iese din Defileul intenționasem să facem o alipire și să dezvoltăm cu totul altceva acolo, dar vom merge tot pe licitație pentru parcele pentru case de vacanță și pensiuni“, a spus primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure.
Două pensiuni au fost, deja, date în folosință, urmând ca în perioada următoare să fie construite ale 18. „Până acum sunt date în funcțiune două pensiune și sunt în construcție încă 7-8. Mai sunt proiectele finalizate și urmează să înceapă lucrările de construcție în această vară la cel puțin zece pensiuni. Avem energie electrică și rețea de apă. Se va realiza și un sistem de canalizare și o microstație de epurare lângă Olteț. Va fi un sat de vacanță în care ne dorim să fie respectate anumite condiții. Prima dintre ele este un regim de înălțime, iar a doua se referă la materialele de construcție folosite: piatră, lemn, iar învelitoarea va fi țiglă sau iță, iar dacă se va găsi un alt material trebuie să fie de aceeași culoare“.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *