Actualitate

Fost deputat despre viitorul CE Oltenia: Se va închide! Sindicatele au cuplat cu administrația!

Fostul deputat al Partidului Social Democrat Gorj, Vasile Popeangă, crede că soarta Complexului Energetic Oltenia este stabilită. Popeangă crede că producătorul de energie de la Gorj se va închide, iar vinovați de acest lucru sunt în primul rând cei care au făcut Planul de Restructurare. Fostul parlamentar afirmă că, dacă erau patrioți și gorjeni adevărați, cei care au lucrat la planul respectiv ar fi trebuit să demisioneze decât să-și pună semnătura pe certificatul de deces al companiei energetice.

„Planul de Restructurare a plecat de aici. Cei care au fost atunci în conducere dacă erau patrioți și gorjeni trebuia să-și dea demisia și să nu facă acel Plan de Restructurare. L-au făcut cu o veselie nemaipomenită și unii dintre ei, apoi, se mai și plâng. Pentru ce să vă mai plângeți domnilor că s-a muls Complexul Energetic cum au vrut unii și alții. Asta este soarta și se va închide!”, a anunțat Popeangă.

Acuză un blat între sindicate și administrație

Vasile Popeangă este dezamăgit și de liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia despre care afirmă că au cuplat din conducerea companiei și toți sunt fericiți pentru că își ating țintele. „Nu-i întreabă nimeni de sănătate de ce au făcut. Aici au cuplat și sindicatele cu conducerea și e veselie mare. Toată lumea își îndeplinește țintele, alții vor ieși la pensie …”, a mai declarat fostul deputat, Vasile Popeangă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *