Politică

Weber despre promovarea lui Popescu (PNL) în directorat: Cred că Iordache a trimis un om la fel de competent ca Bălășoiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, speră că liberalul Constantin Popescu, promovat, vineri, în directoratul CE Oltenia să fie la fel de competent ca Ion Bălășoiu, care este susținut de social-democrați.

Mihai Weber spune că nu cunoaște CV-ul lui Constantin Popescu, consilierul județean PNL care a ajuns din șef birou la CE Oltenia membru în Directoratul companiei energetice. Președintele PSD Gorj speră, însă, ca liberalul să aducă un plus de valoare în activitatea managerială din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Deputatul afirmă că l-a surprins că senatorul Ion Iordache a cerut demisia lui Ion Bălășoiu din directorul CEO. Crede că liderul PNL Gorj a trimis un “om la fel de competent ca Bălășoiu” în forul de conducere al companiei. “Nu-l cunosc, nu știu ce competențe are, nu i-am văzut CV-ul, nu știu ce pregătire are. Am văzut că este un membru PNL, dacă nu mă înșel, este chiar un vicepreședinte al organizației. Nu ar fi surprinzător că este sau nu finul senatorului Iordache, e foarte important să aibă capacitate și să aducă plus valoare în unitatea respectivă, pentru că trebuie promovați numai profesioniști. Am susținut tot timpul că trebuie să fie trimiși acolo oameni care au competențe, profesioniști, pentru că nu e momentul de a face experiențe sau de a trimite anumite persoane pentru a-ți plăti anumite datorii. Nu știu ce calități l-au recomandat sau ce veleități, dar eu sper să facă față. Vreau să fac o precizare. Am văzut că domnul Iordache îi cerea demisia domnului Bălășoiu din Directorat. Vreau să spun că domnul Bălășoiu are susținerea PSD, dar nu este un membru de partid, nu are funcții în partid, este un specialist, este un om care are zeci de ani în această unitate economică și m-a surprins oarecum reacția lui Iordache, când i-a cerut demisia. Acum, probabil că a făcut și o comparație și cred că a trimis un om la fel de competent ca domnul Bălășoiu în directorat. Nu-l cunosc pe domnul Popescu, dar eu sper să fie o persoană care să aducă un plus de valoare pentru această echipă”, a afirmat deputatul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *