Monden

WOW! O BRUNETĂ din Târgu Jiu i-a lăsat pe toți cu gura căscată! În doar O SĂPTĂMÂNĂ a revenit la kilogramele de dinainte de sarcină!

Proaspăta mămică a revenit la silueta de dinainte de sarcină. Târgujianca Roxana Vancea se mândrește cu silueta ei, la câteva zile de când a devenit mamă. Vedeta a reușit să dea jos toate kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii într-un mod miraculos.

Roxana Vancea a recunoscut că și-a creat de câțiva ani un stil de viață sănătos și a încercat să mențină un echilibru în ceea ce privește alimentația.

Mai mult, vedeta și-a descoperit și o nouă pasiune, motiv pentru care petrece destul de mult timp în sala de fitness. Odată cu aflarea veștii că va deveni mamă, Roxana a încercat să aibă și mai multă grijă de modul în care arată, cu toate că a avut o sarcină cu probleme, iar medicul i-a interzis la un moment dat să mai facă mișcare.

Totuși, bruneta se poate considera o norocoasă, pentru că a trecut cu brio proba cântarului, la câteva zile de când și-a adus fiul pe lume. Proaspăta mămică este într-o formă de zile mari și a ținut să le arate și celor care o urmăresc greutatea la care a ajuns într-un mod miraculos, într-un timp atât de scurt.

Vancea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care arată că are 47,9 kilograme, reușind să revină la greutatea sa inițială la doar șapte zile după ce a născut. Roxana Vancea a ales să-și aducă fiul pe lume la un spital de stat, pe cale naturală. Vedeta a povestit că băiețelul ei a primit nota 10 la naștere, având o greutate de 3,2 kilograme și 51 de centimetri: „Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3,200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a transmis la acel moment Roxana Vancea, în cadrul unei intervenții la TV.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button