Eveniment

Noul director al Liceului Tehnologic Bâlta, un profesor de nota 9.60! Echipa de conducere, felicitată de primarul Cîmpeanu

Fostul director al liceului din Bîlta, profesorul Cosmin Popescu, a obținut funcția la concursul aflat încă în desfășurare, la nivelul județului Gorj. Acesta va face echipă cu Daniel Giorgi, din postura de director adjunct. Noua echipa de conducere a primit felicitări chiar de la primarul comunei, Adi Cîmpeanu.

„Domnul profesor Cosmin Popescu a obținut nota 9.60 la examenul pentru functia de director al Liceului Tehnologic “Constantin Șandru” – Bâlta, iar domnul profesor Giorgi Daniel a obtinut nota 8.20 la examenul pentru postul de director adjunct. Cei doi profesori vor conduce pentru următorii patru ani destinele acestui liceu . Felicitari dumnealor si haideți la treabă să recuperam ce am pierdut în ultimul an”, a transmis edilul local.

Sunt de notorietate realizările actualului director în ce privește investițiile în unitatea de învățământ dar și faptul că a fost îndepărtat din funcție în mod incorect.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button