Actualitate

Zeci de medici târgujieni s-au vaccinat luni

42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat luni, 11 octombrie 2021, în ziua în care a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale. Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului.

„Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu. Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză”, au anunțat reprezentanții SJU Tg-Jiu.

Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

„Vaccinul este sigur, eficient și cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate!”, transmit reprezentanții SJU Tg-Jiu.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button