Ultima oră

Ziua Mondială a Apei 2023 marcată de angajații SGA Gorj

Administrația Bazinală de Apă Jiu a demarat, astăzi, 14 martie 2023, acțiunile de igienizare prinse în calendarul evenimentelor dedicate Zilei Mondiale a Apei.
30 de angajați din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj – Formațiile Jiu Amonte, Intervenție Rapida, Transport Auto Operativ au igienizat malurile râului Șușița, în zonele localităților Tg. Jiu și Bălești, aval pod DN, 2,5 km pe malul stâng.
Au fost adunați 80 saci de pet-uri, doze, hârtie, resturi menajere și colectate 30 tone de materiale de construcții. Deșeurile au fost transportate la groapa de gunoi Polaris cu mijlocele de transport ale Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.
• Renunțarea la plasticul de unică folosință, îmbunătățirea obiceiurilor de a recicla sau colectarea corespunzătoare a PET-urilor, toate pot accelera schimbarea.
• Urmează alte două săptămâni pline de acțiuni de igienizare în toate subunitățile Administrației Bazinale de Apă Jiu din județele Dolj, Gorj, Mehedinți și Hunedoara, dar și evenimente educative în unitățile de învățământ partenere.
„Fii schimbarea pe care tu o vezi în lume! Fiecare picătură contează” este mesajul UN WATER pe care și noi, gospodarii apelor, îl facem cunoscut în această perioadă tuturor celor care își doresc o viață mai sănătoasă și o apă mai curată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *