Eveniment

A încercat DE DOUĂ ORI să se sinucidă din dragoste! Tânărul din Baia de fier, oprit de la a se spânzura

Tânărul de 20 de ani care a fost oprit, la timp, de mama și sora sa, pentru că a încercat să se spânzure, face parte dintr-o familie respectată din Baia de Fier. Gestul său, care a șocat comunitatea, este pus, astfel, pe seama unei depresii, suferite de acesta după ce iubita sa din Novaci l-ar fi părăsit. Incidentul s-a petrecut în weekend, iar tânărul se află internat și în prezent la spitalul din Târgu Jiu, la Psihiatrie.

Mama și băiatul au ajuns vineri la UPU din cadrul Spitalului Novaci cu prima tentativă de suicid. La ora 13.10 ambii au refuzat însă internarea acestuia în spital, mama ducându-și fiul înapoi acasă, confirmă reprezentanții unității medicale.
Tentativa de suicid se repetă însă, sâmbătă, iar mama își duce fiul direct la SJU Târgu Jiu, la Psihiatrie, gestul îngrijorând serios familia acestuia, spun reprezentanții unității medicale din Novaci.
Familia tânărului locuiește în vecinătatea locuinței contabilei Primăriei Baia de Fier care a fost omorâte atât de sângeros, cu câteva luni în urmă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *