Tableta lu’ Matei

A murit și ultima…

…fărâmă de demnitate a presei din Gorj. Pandurul și GorjTV și-au arătat, deloc subtil, ba chiar la modul grotesc, orientarea politică. (Cât de urât sună asta!) Au publicat, astăzi, în ultima zi de campanie electorală, un așa zis sondaj de opinie, neasumat de nimeni, fără să respecte absolut nimic din condițiile unui studiu sociologic credibil: entitatea care l-a realizat, număr de repondenți, marjă de eroare, etc. În realitate, un fake news ordinar, care arată disperarea celor de la PNL și mizeria de la cele două organe media care au ajuns în postura de a li se face sumarul de la partid și de a manipula la modul jegos.

Nu voiam să scriu nimic astăzi. N-am făcut-o niciodată, cu o zi înainte de alegeri, tocmai pentru a nu se interpreta că vreau să influențez alegătorii să manipulez opinia publică. Am considerat, de fiecare dată, că oamenii i-au urmărit, de-a lungul vremii, pe candidați, pentru că cei mai mulți nu au aterizat ieri în politică, le știu activitatea din funcțiile publice pe care le-au ocupat ori încă le ocupă și nu e nevoie de niciun slogan de campanie ca să le întărească sau să le schimbe convingerea. Ce s-a întâmplat astăzi, e descalificant atât pentru oamenii politici care au livrat mizeria asta de așa zis sondaj, dar mai ales pentru cele două entități de presă, care au devenit, oficial, doar niște oficine sordide.

Uitându-mă la ce au livrat bombardierii ăștia, sunt de părere că sondajele lui Morega erau chiar de bun simț. Dacă ăstora li se face un control la spitalul de sub Pasarelă, îi opresc acolo, fără cană, lingură și pijamale, doar în cămașă de forță.

Despre cine a făcut jocurile în această campanie și în fața cui se închină unii și îi pupa ghiulu`, povestim zilele viitoare.

Repet, disperarea e mare și unii care au stat mai în umbră, chiar vor să-și ia orașul înapoi. Pentru ei!

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *