Actualitate

Accesul interzis în toate parcurile din Târgu Jiu

Toate parcurile din municipiul Târgu Jiu vor fi închise începând de luni, 23 martie 2020. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Local de Urgență convocat duminică. De asemenea, va fi interzis accesul pe bazele sportive și în incinta unităților de învățământ. Măsurile au fost luate pentru împiedicarea răspândirea virusului COVID-19.

„Am luat decizia interzicerii accesului în Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul de pe insuliță, parcurile din Mioriței și Olari, Parcul Miloșescu și în cele două zone de agrement – Drăgoieni și Preajba. Este o hotărâre luată în cadrul ședinței Comitetului Local de Urgență pe care l-am convocat astăzi. De asemenea, se interzice accesul și pe bazele sportive, terenurile sportive și în incinta unităților de învățământ. Sunt măsuri restrictive care au menirea de a împiedica răspândirea virusului COVID-19”, anunțat primarul Marcel Romanescu.

Săptămâna trecută s-a luat decizia ca și locurile de joacă din cartierele din Municipiului Târgu Jiu să fie dezinfectate și mai apoi închise pe perioada stării de urgență.

„Am luat hotărârea, în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, ca locurile de joacă din municipiul Târgu Jiu să fie închise. Măsura se va menține pe toată perioada stării de urgență. Totodată, am început dezinfectarea acestor spații, în așa fel încât, după ameliorarea situației, copiii să poată reveni în siguranță aici”, a anunțat edilul din Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *