Actualitate

Primăria Târgu Jiu așteaptă avizul de la Mediu pentru a demara investiția la parcarea subterană

Conducerea Primăriei Târgu Jiu așteaptă obținerea avizului de la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj pentru a lansa licitația în vederea realizării parcării subterane de pe strada Traian, din fața Spitalului Județean și al Tribunalului Gorj. Proiectul a fost depus la APM Gorj. „Se află în procedura de avizare la Agenția de protecția a Mediului. După obținerea avizului de la Mediu, proiectul poate intra în faza de întocmire a proiectului tehnic și de execuție“, a spus Raul Chiriac, directorul de Direcției de Investiții de la Primăria Târgu Jiu.

Spațiul verde va crește

Raul Chiriac a spus că au fost îndeplinite condițiile de mediu și că spațiul verde aferent parcului va crește: „Am realizat toți pașii și am realizat acel studiu de fezabilitate și am informat cetățenii ce presupune realizarea acestui parc, pentru că, pe lângă realizarea parcării subterane care ar aduce un aport substanțial în zona centrală în privința spațiilor de parcare, refacerea parcului ar putea să devină un mult mai atractiv pentru cetățenii municipiului din punct de vedere al condițiilor de mediu. Suprafața spațiilor verzi va crește față de situația actuală.

Se vor replanta pomi și vegetația deasă și matură spre strada Tudor Vladimirescu se va păstra deoarece nu se vor face lucrări. Numărul de pomi se va menține“, a spus Raul Chiriac la 1 Plus Tv

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button