Ultima oră

ACUM: Accident cu CINCI VICTIME, dintre care PATRU MINORI, la Cărbunești

FOTO: ARHIVĂ

„În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza orașului Tg Carbunesti, Carbunesti Sat ( un autoturism a derapat). Din primele informații este vorba de 5 victime: 1 adult și 4 minori”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

„Am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza orașului Tg Carbunesti, Carbunesti Sat, in urma căruia un autoturism a derapat.
La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de intervenție și o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și doua ambulante SAJ.
Ajunse la locul intervenției, echipajele de intervenție au constatat ca, in urma accidentului, au rezultat 5 victime: o femeie și patru minori. După acordarea primului ajutor calificat, 3 dintre victime( femeia, o fetita in vârsta de 15 ani și un băiat in vârsta de 9 ani) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite.”, a mai a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *