Ultima oră

Ce a pățit un cunoscut om de afaceri gorjean într-un avion care a decolat din Madrid

Omul de afaceri Nick Popescu, din Târgu Jiu, a plecat într-o nouă călătorie în Columbia și a decolat către această destinație de pe aeroportul din Madrid.

Acesta a trecut printr-un incident neobișnuit în avion. Un individ a fumat în toaleta avionului, iar avionul care decolase s-a întors la Madrid: „Pățania pățaniilor, decolăm frumos din Madrid și, după 2 ore de zbor, încep alarmele să sune în avion, zgomote dinspre toaletă, etc. ca să aflăm că un dobitoc fumase în baie o țigară normală întreagă de mirosea tot avionul. Discuții, scandal și căpitanul ne anunță că avionul se întoarce la Madrid pentru a preda dobitocul fumător. Scandal în avion, unele femei plângeau etc, deci zborul de 10 ore urma să se transforme în unul de 15-16 h. La Madrid însă am fost toți debarcați, duși la hotel (Marriot), urmând să plecăm, din nou, a doua zi dimineața spre Bogota.
La un incident asemănător, toaleta a luat foc și avionul a aterizat de urgență, dar a avut unde, deasupra oceanului era imposibil, iar individul a fost condamnat la 9,5 ani închisoare“, a transmis într-o postare omul de afaceri Nick Popescu. Acesta a mai fost, în urmă cu puțin timp, în Maldive, unde a înotat cu rechinii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *