Dezvăluiri

Ancheta de la Novaci bate pasul pe loc! Agresorul, în libertate, barul în funcțiune

Incidentul care a avut loc duminică seara pe raza orașului Novaci, în zona Pociovaliștea, a fost aproape ignorat de autorități, poliția lăsând agresorul în libertate pentru că este o persoană cu notorietate și bani, iar barul ginerelui celui care a dat cu pumnul, evident, că a fost lăsat în funcțiune. Mai mult, deși s-a văzut că cei din bar nu purtau măști de protecție, iar în interior se consuma alcool, niciun organism de control nu a trecut pragul unității comerciale pentru a-l întreba pe patron și angajați cum stau cu încălcarea legii.

Orașul Novaci este Stat în Stat. Pe raza localității s-a încălcat a doua oară legislația privind starea de alertă, poliția închizând ochii atât la botezul organizat de ginerele lui Popescu Ion zis Țoi, care s-a bucurat de o prezență peste norme, cât și la agresiunea acestuia asupra unui localnic, act de violență filmat și ușor demonstrat. Mai mult, barul ginerelui lui Popescu Ion, mângâiat pe creștet de polițiști, funcționează fără grețuri și după incident, oferind băuturi alcoolice în interior și niciun fel de măști obligatorii nici la personalul angajat și nici la clienți.

De altfel, nu s-au prezentat la ușa barului, nimeni de la DSP, primărie, poliție locală, pentru că unitatea este una protejată, tragem cu ușurință concluzia.

Împăcare, împăcare fără nicio supărare

Persoana agresată s-a ales cu bătaia și injuriile și declarații date degeaba pe la poliție, atâta timp cât organul joacă la cacealma încercând să le spună ambilor implicați, fie că îi reține pe amândoi, fie că îi lasă liberi cu condiția să se împace iar reclamația să dispară din dosar.

Lentoarea polițiștilor din Novaci care preferă varianta împăcării în lipsa unei anchete sub presiune, în prag de campanie electorală, a ajuns și la urechile ministrului Vela.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close