ActualitateUltima oră

Aparegio Gorj a participat la EXPOAPA 2023

În perioada 23-25 mai 2023, Sibiul a găzduit Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est”.În cadrul ediției de anul acesta, cei mai mari agenți economici din domeniul apei au prezentat produse inovatoare și soluții ce ajută la optimizarea operațiunilor și a costurilor.

În cadrul întâlnirii, s-au dezbătut subiecte de actualitate privind importanța sectorului apei în dezvoltarea României, nevoia accesului la fondurile europene, și oportunitățile pe care le au operatorii și firmele din domeniul apei. Directorii Traian Pătrășcoiu și Leontin Enoiu, au participat la seminariile și conferințele aflate în programul de desfășurare al evenimentului și au purtat discuții cu omologii din țară dar și cu directorul general din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Oana – Marie Arat.

Aparegio Gorj a participat și anul acesta la concursul „Instalare branșament sub presiune”,unde a avut reprezentați la competiția în cadrul căreia se întrec cele mai bune echipe de instalatori din țară .

Evenimentul s-a desfășurat în prezența primarului municipiului Sibiu,Astrid Fodor, președintelui Asociației Române a Apei , Ilie Vlaicu și președintele executiv a Asociației Municipiilor din România, Constantin Toma .

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *