Actualitate

Apel de la ambulanțieri către persoanele cu suflet mare

Sindicatul SALVAMED Gorj face un apel către Guvernul României și Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență să asigure echipamentul necesar de protecție pentru Serviciile Publice de Ambulanță. În acest fel, personalul operativ de intervenție din Serviciile Publice de Ambulanță va putea folosi individual și complet echipamentul de protecție la toate intervențiile.

Până în acest moment sunt confirmați pozitiv cu COVID-19 un număr de 3 angajați ai Serviciilor Publice de Ambulanță, iar izolați sunt în total 115 persoane, din care 70 de angajați în 23 de județe și 45 de angajați în Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Totodată, reprezentanții sindicatului gorjean fac apel la toate persoanele fizice și juridice care au posibilitatea să vină în sprijinul Serviciilor Județene de Ambulanță cu materiale de curățenie și dezinfecție și echipamente de protecție specifice, să o facă.

Zilele trecute, consilierul local Nicolae Bobu a donat Serviciului Județean de Ambulanță Gorj măști și produse de dezinfecție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close