Actualitate

Apel la croitori pentru confecționarea de măști pentru personalul medical din Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari

Spitalul Orășenesc "Sf. Ștefan" din rovinari face un apel la toate persoanele care au aptitudini în domeniul confecțiilor (croitorie), să vină în sprijinul cadrelor medicale prin producerea de măști din tifon, ulterior fiind sterilizate și folosite de personalul medical. În acest moment, atelierul local de croitorie produce măști în mod gratuit.

„Este bine cunoscută problema privind stocurile măștilor de protecție. Echipa de medici chirurgi a propus producerea de măști din tifon, care pot fi sterilizate și folosite de către personalul medical și nu numai. Deja am întreprins acest demers cu Atelierul local de croitorie, care le produce în mod gratuit, însă orice ajutor în plus este bine-venit. Astfel, orice persoană care dorește să ne ajute în acest demers, este rugată să ne contacteze la 0761.762.998, în vederea punerii la dispoziție a materialelor necesare”, au îndemnat reprezentanții Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *