Eveniment

Femeia din Bibești, acuzată că și-a ucis soțul, trimisă în judecată

Femeia din Bibești, acuzată că și-a înjunghiat soțul la beție, a fost trimisă în judecată, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Gorj, pentru omor. Vineri, instanța la care a fost repartizat dosarul, Tribunalul Gorj, va verifica măsurile preventive și va stabili dacă inculpata va rămâne în arest în timpul procesului. În prezent, aceasta se află după gratii.
Femeia de 47 de ani, din comuna Săulești, a fost încătușată în luna ianuarie, după ce și-a înjunghiat soțul. Bărbatul de 56 de ani a murit în locuința lor din Bibești, după ce a fost lovit cu cuțitul. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice. Incidentul s-a produs pe 24 ianuarie, iar a doua zi femeia a fost arestată preventiv.

„S-a reținut că, în seara zilei de 24 ianuarie, în jurul orelor 19.30, inculpata, în timp ce se afla la locuința sa, din satul Bibești, împreună cu soțul acesteia, pe fondul unei relații conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, a aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona subclaviculară, cauzându-i o leziune traumatică în urma căreia victima a decedat, la scurt timp”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în timpul cercetărilor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *