Monden

Artist din Târgu Jiu, vacanță în Bali cu iubita. Ce surpriză i-a pregătit în camera de hotel!

Emi de la Noaptea Târziu i-a făcut o surpriză soției sale. Cei doi au mers în vacanță în Bali, iar când au ajuns în camera de hotel au avut parte de decorații speciale. Artistul a făcut un gest romantic pentru partenera sa, iar locația era plină de petale de trandafiri.

Emi de la Noaptea Târziu și soția sa, Mădălina s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar acum au mers într-o nouă vacanță împreună. Cei doi au ales o destinație exotică, mai exact Bali, iar artistul i-a pregătit o surpriză partenerei sale.

Surpiza făcută de Emi de la Noaptea Târziu pentru Mădălina
Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste trei ani. În urmă cu câteva luni au decis să-și spună cel mai important „Da” din viața lor și se bucură de tot ceea ce au construit împreună.

Acum, cei doi au plecat într-o vacanță superbă, alegând o destinație exotică. Artistul i-a pregătit și o surpriză soției sale, cerând ca în camera lor să fie un decor spectaculos și romantic. Astfel când au ajuns în Bali, Mădălina a găsit patul din cameră plin cu petale de trandafiri, precum și un buchet frumos de flori. Nici baia nu a fost lăsată deoparte, fiindcă cei doi au avut petale de trandafiri și acolo.

”După 700, 200, 55 de mii de ore în care suntem transpirați și vai de noi i-am făcut la fata surpriză. Să vedeți că romantismul nu a murit. Să se știe, cu dată, să nu uităm, cu flori, frumos, două gâște care stau cap în cap, la fel ca noi când ne supărăm. Te iubesc”, a spus Emi de la Noaptea Târziu la secțiunea de InstaStory.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *