Monden

Artist din Târgu Jiu și-a sărbătorit ziua de naștere. Vezi ce tort a primit!

În urmă cu doar o zi, Emi de la Noaptea Târziu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ziua artistului a fost una specială și asta pentru că a avur aproape de el cei mai dragi prieteni, dar și nașii de cununie, Cosmin și Eliza Natanticu.

Celebrul cântăreț din trupă a primit un tort spectaculos, care a avut lângă el o bere. Pe tort a fost așezată o figurină frumoasă cu el, dar și câteva sigle de la iUmor, Asia Express și Noaptea Târziu.

Ce pact a făcut artistul cu soția lui

În urmă cu doar câteva zile, în exclusivitate la Star Matinal, Emi de la Noaptea Târziu a vorbit despre pactul pe care l-a făcut cu soția lui. Artistul a vorbit despre faptul că el și Mădălina ajung mereu la un numitor comun și asta doar datorită faptului că ei comunică foarte mult.

Cântărețul a mai recunoscut și că o lasă de multe ori pe partenera lui să decidă unele lucruri și asta deoarece el nu se pricepe în toate domeniile.

„Noi luăm decizii împreună, ne consultăm. Dacă e ceva ce nu-mi pasă sau nu mă pricep, facem cum vrea ea. Noi, de obicei, ne punem la masă sau ne uităm la un serial și ne amintim de un lucru, ajungem la un numitor comun”, a spus el atunci, în exclusivitate pentru Antena Stars.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *