Monden

Ce planuri și-a făcut Olguta Berbec pentru 2023 și cum comentează hate-ul din mediul online

Olguța Berbec se numără printre artistele cele mai îndrăgite ale muzicii populare românești. Publicul o numește protejata lui Petrică Mâțu Stoian, datorită relației speciale pe care au avut-o cei doi. Regretatul artist a fost un adevărat mentor pentru Olguța, amintirea lui rămânând vie și în ziua de azi.

Olguța Berbec, dorințe pentru 2023

Olguța Berbec a oferit un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, unde a vorbit despre planurile ei pentru anul 2023. Artista vrea să se ocupe în principal de carieră, dar nu neglijează nici viața personală. Visează să călătorească cât mai mult și să se bucure de frumusețile țării. Olguța Berbec pregătește surprize pentru oamenii care o iubesc și apreciază, astfel încât urmează un an plin, dar special.

„Îmi doresc un spectacol mare Olguța Berbec și planul meu pentru fiecare an este același, vreau să cânt. Deci, anul acesta va fi despre carieră, muzică. Va fi pur și simplu despre cântat la evenimente private, dar și faptul că pregătesc mare în vară, un spectacol cu public, deosebit. Lucrăm la lucrul acesta și acum vrem să facem o schiță a ceea ce va fi. Pe plan personal, îmi doresc să călătoresc.

Deși se bate cap în cap cu cealaltă dorință, încerc să mă bucur de lucrul ăsta. Aș călători acolo unde se poate, nu sunt pretențioasă. În România, în afară, oriunde, să plecăm de acasă. Eu mă bucur când plecăm împreună de acasă, chiar uneori și când mergem la cântat tratez câteodată situația de parcă am fi în vacanță. Trece timpul altfel și e foarte important că eu și soțul meu suntem o echipă și în carieră și atunci chiar poate fi frumos în unele locuri, când nu suntem foarte obosiți.”, a declarat Olguța Berbec, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
Olguța Berbec, mesaj pentru cei care îi comentează răutăcios

Olguța Berbec a început să fie activă pe rețelele sociale, acolo unde discută cu urmăritorii ei. În ultimul timp a primit, pe lângă laude, mai multe comentarii răutăcioase pe diferite teme. Artista le-a dat replica prin intermediul WOWbiz, spunând cât de tare o deranjează, dacă o afectează și cum face față răutăților din mediul online.

„Nu mă deranjează. Dacă m-ar fi deranjat sau aș fi avut vreo problemă cu asta, vă dați seama că eu pot să șterg sau să blochez. Dar nu mă deranjează. Oamenii au dreptul să creadă ce doresc. Fiecare vede prin proprii ochi lucrurile. Și eu am păreri și păreri despre anumite lucruri. E firesc. Nu mă afectează. Pot eu să schimb asta? Nu. Atunci ce sens are să mă supăr? În general, mie îmi place să mă gândesc la cei mulți care mă plac. Asta contează pentru mine.”, a mărturisit Olguța Berbec, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *