Dezvăluiri

Așteaptă să vadă noul plan de restructurare a CE Oltenia. Lider: Eu am cunoscut o primă variantă

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, susține că nu cunoaște ce conține noul plan de restructurare a CE Oltenia.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a recunoscut, joi, în vizita pe care a făcut-o la Târgu-Jiu, că există o altă variantă a planului de restructurare a CE Oltenia decât cea postată pe site-ul companiei. Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, spune că nu știe ce conține noul plan, pentru că nu a fost prezentat sindicatelor din companie. Liderul SMEO așteaptă ca, în perioada următoare, să fie făcut planul pentru a vedea exact ce modificări au fost aduse. “Eu am cunoscut o primă variantă a planului de restructurare. Așteptăm ca, săptămâna aceasta sau în perioada următoare, să aflăm cu adevărat detalii. Vrem să aflăm ce modificări au fost făcute pe parcurs. Ulterior, vom putea discuta despre toate subiectele legate de Complexul Energetic Oltenia. Nu mi-a fost prezentat un alt plan de restructurare. Dacă aș fi știu că există, nu aș mai fi spus că așteptăm să vedem ce modificări au fost făcute. Nu știu dacă putem spune că planul este secret. Secret ar fi fost dacă nu ne va fi prezentat nici în perioada următoare. Nu vreau să comentez mai multe. Consider că s-a făcut o greșeală”, spune Gabriel Căldărușe.

Planul de revitalizare, o nouă necunoscută

Senatorul Ion Iordache a anunțat, săptămâna trecută, că se lucrează la un plan de revitalizare a Complexului Energetic Oltenia. Gabriel Căldărușe nu știe exact ce presupune acest plan. “ Am văzut acea declarație făcută în ceea ce privește revitalizarea companiei. Nu știu lucruri concrete despre acest plan. Ceea ce îi interesează pe salariații Complexului Energetic Oltenia și ce ar trebui să îi intereseze pe toți factorii de decizie din județul Gorj este ce înseamnă acest plan de revitalizare și câte locuri de muncă se creează prin acest plan. Asta ar trebui să fie o prioritate pentru toți: locurile de muncă și numărul locurilor de muncă. Nu știu ce presupune acest plan de revitalizare. Sperăm ca, în perioada următoare, să aflăm mai multe răspunsuri la toate aceste întrebări care-i preocupă pe salariații din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Nu știu absolut nimic despre ceea ce înseamnă acest plan ca număr de locuri de muncă sau nivel de salarizare”, a declarat liderul SMEO.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *