Politică

AUR are un nou coordonator județean! Iată cine-l înlocuiește pe Bugă!

Filiala Gorj a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor are un nou coordonator județean, după ce liderul formațiunii politice, George Simion a decis să-l înlocuiască din funcție pe Robert Bugă pe care-l creditase la conducerea organizației județene, în luna martie a acestui an. Ionelia Priescu, secretarul general al AUR Gorj, a preluat conducerea interimară a filialei județene și are calitatea de coordonator al acesteia.

Decizia de înlocuire a lui Robert Bugă de la conducerea AUR Gorj e una surprinzătoare, în contextul în care, în urmă cu doar 3 luni acesta vorbea de o strategie de dezvoltare a organizației. Informații potrivit cărora ar fi existat unele tensiuni între Bugă și Simion au apărut cu ceva timp în urmă, însă mai tânărul politician le-a negat.

Ionelia Priescu a lăsat cumva de înțeles că a fost desemnată la conducerea filialei județene încă de pe 21 august, când George Simion a făcut o vizită la Tg-Jiu.

Trebuie spus că Ionelia Priescu a mai condus organizația, timp de o lună, după excluderea lui Nicolae Fîciu din partid. La acea vreme, Fîciu s-a declarat decepționat de Ionelia Priescu, secretar general al organizației, despre care a spus că a participat la ”aranjamentele” care s-au făcut împotriva sa. ” Ea a recunoscut. (…) A recunoscut că aranjamentele s-au produs chiar în biroul de conducere al filialei județene. Cel (cea –n.r.) care s-a dovedit că este în jocul pentru schimbarea mea, luase aere de grad peste mine”, afirma Fîciu, la acel moment, referindu-se la Ionelia Priescu.

Deocamdată, nu se cunosc motivele care au determinat înlocuirea lui Bugă, însă trebuie remarcat faptul că, în mai puțin de opt luni, George Simion a schimbat doi coordonatori ai filialei Gorj a AUR.

Claudiu Matei

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button