Monden

AVORT în timp ce se afla pe scenă! Aceasta este TRAUMA prin care a trecut o cântăreață de muzică populară din Gorj

Mariana Ionescu Căpitănescu a avut parte de mai multe experiențe pe scenă. Artista a suferit un avort în timpul unui concert, iar nașterea fiicei sale Tara s-a declanșat în timpul unui recital la Petroșani.


Mariana Ionescu Căpitănescu este o celebră interpretă de muzică populară. Aceasta s-a născut pe data de 6 mai 1969 și este din Județul Gorj, comuna Dănciulești. Pentru cei care nu știu Marcela Fota este sora Marianei.

Mariana Ionescu Căpitănescu se bucură de o carieră impresionantă, iar dacă mulți cred că succesul vine gratis se înșală amarnic. Este nevoie de multă muncă, de mult efort și mai ales de multă putere ca să reușești în viață, iar Mariana Ionescu Căpitănescu este unul dintre exemple.

Viața artistei a fost plină de încercări, iar un moment extrem de greu s-a petrecut chiar în timp ce se afla pe scenă. Artista a pierdut o sarcină la Cerbul de Aur, însă Dumnezeu i-a ajutat să aibă doi copii minunați. Tot pe scenă a început și nașterea fiicei sale Tara, iar vedeta este de părere că emoțiile au fost cauza evenimentelor.

Mariana Ionescu Căpitănescu, avort în timpul unui concert

Mariana Ionescu Căpitănesc a avut parte de o experiență tragică în 2004, atunci când se afla la Cerbul de Aur la Brașov. Din pricina emoțiilor și a efortului, cumulate cu mult stres, artista a pierdut o sarcină chiar în timp ce se afla pe scenă.

Cântăreață a mărturisit că acesta a fost unul dintre cele mai grele momente pe care a fost nevoită să le depășească. De la Brașov a plecat rapid spre zona în care locuiește, în timpul spectacolului i s-a făcut rău, iar a doua zi a aflat că a pierdut sarcina.

„În 2004 s-a întâmplat acest lucru și a fost cauzat de faptul că am stat foarte mult pe scenă.
Eram la Cerbul de Aur la Brașov și stând pe scenă nu m-am simțit bine. De acolo am plecat spre zona în care locuiesc și într-adevăr a doua zi am pierdut sarcina. A fost cauzată, așa am zis eu, de faptul că am avut parte de mult stres, am stat mult pe scenă, dar și probabil pentru că era o sarcină care oricum ar fi făcut probleme dacă s-a întâmplat să fie așa.
Pentru mine a fost foarte dureros atunci. Mi s-a întâmplat de două ori, așa cred că se întâmplă când este efortul cumulat cu emoții”, a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru WOWbiz.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *