Ultima oră

Bărbat strivit de copacul pe care voia să-l taie. Victima n-a avut nicio șansă

Victima a murit strivit de un copac pe care încerca sa-l taie. Accidentul s-a petrecut luni, într-o pădure din localitatea Chițoc, iar echipajul SMURD ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

La locul producerii incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului în vârstă de 47 de ani.

„Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chiţoc, a fost lovit de un copac, într-o pădure din localitate. Echipajul de ambulanţă deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu, potrivit Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Agerpres

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *