Politică

Călinoiu, despre arestarea lui Condescu: La mine în birou NU s-a discutat niciodată libertatea unui om

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, neagă că în biroul său s-ar fi pus la cale arestarea fostului președinte al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Marin Condescu.

Ion Călinoiu a reacționat după ce Marin Condescu a făcut câteva declarații, la un post local de televiziune despre cum a ajuns să fie reținut în toamna anului 2013, pentru 24 de ore. Fostul președinte al Pandurii Lignitul a spus că a aflat că în biroul fostului președinte al consiliului județean s-ar fi “făcut strategia” pentru anchetarea și arestarea sa. „Unul din lucrurile bune pe care le-am apreciat la domnul Cârciumaru este că a venit în august și mi-a spus: «S-a hotărât la cel mai înalt nivel să fii arestat. Dacă trebuie, să fii dat afară de la sindicate, de la fotbal, de peste tot». Am întrebat: «Cine?» Mi-a spus și unde s-a discutat acest lucru. În biroul la Călinoiu s-a făcut strategia și s-a primit verde de sus și lucrurile așa s-au întâmplat“, a declarat Marin Condescu.

Călinoiu: Sunt aiureli

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj neagă că ar fi pus la cale sau că ar fi primit vreo sarcină de undeva ca să fie arestat fostul lider al FNME și președinte al Clubului Pandurii. Ion Călinoiu spune că sunt aiureli declarațiile făcute de Marin Condescu la postul local de televiziune. “Nu am auzit declarațiile lui Condescu, sunt aiureli totale! La mine în birou nu s-a discutat niciodată libertatea unui om. Niciodată nu am discutat despre așa ceva. Nu-mi stă în caracter. Știți cum este zicala: hoții strigă hoții! Să fie sănătos Condescu și să-și vadă de treabă. Să lase lucrurile cum sunt ele în plata Domnului. Eu pot să fac și un test poligraf. Eu nu am primit niciodată vreun ordin de sus pentru vreo problemă de acest gen. Probabil, îl apasă ceva, de a venit acum cu aceste declarații. Poate, se simte cu musca pe căciulă, de scoate astfel de lucruri pe gură. Eu, când am vorbit, la vremea respectivă despre Marin Condescu și despre tot ceea ce s-a întâmplat în minerit și energie și fotbal, am spus direct, pe față, fără niciun fel de ocolișuri. Eu am spus foarte clar că Marin Condescu nu avea ce căuta să ia echipa de fotbal. Cine i-a dat-o, se vede că plătesc ”, a conchis Ion Călinoiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button