Ultima oră

Când va avea loc megafestivalul „UNTOLD de Craiova”. Jason Derulo este unul dintre artiștii ce vor urca pe scenă!

S-a dat start la vânzarea biletelor pentru „UNTOLD de Craiova“, megafestivalul care va avea loc la sfârşitul lunii august pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Preţul biletelor porneşte de la 250 de lei şi ajunge până la 500 de lei, per abonament, cu menţiunea că valoarea este redusă la jumătate (ofertă valabilă până la data de 4 iulie). Potrivit organizatorilor, între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul „Ion Oblemenco“) va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, incluzând astfel Craiova în circuitul festivalier de neratat.

Ce artişti sunt anunţati în Bănie

Primii artiști anunțați pe scena festivalului Craiova IntenCity sunt: C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero. În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, mult așteptate în România, au mai anunţat organizatorii evenimentului. Dacă ne uităm la numele anunţate până acum, festivalul de la Craiova poate fi un succes.

Sursă
gds.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button