Monden

Care este cel mai frumos cadou pe care și-l dorește un fost milionar gorjean

Irinel Columbeanu se topește de dorul fiicei sale Irina, care locuiește cu mama sa, în America. Nu a mai văzut-o din 2018 și habar nu are când se va întâmpla această minune. Fostul soț al Monicăi Gabor spune că venirea Irinei în România, în viitorul apropiat, ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cu ocazia zilei sale de naștere, de la finele acestei luni.

De mai bine de patru ani, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica, de care era nedespărțit înainte ca aceasta să se mute în America.

Irinel Columbeanu și-a crescut singur fiica, timp de câțiva ani
Fostul om de afaceri se topește pe picioare de dorul acesteia, pe care nicidecum nu-l pot stinge telefoanele pe care le primește de peste ocean. Are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, e mândru de reușitele ei și se bucură de la distanță de acestea. El știe însă cel mai bine ce se află în sufletul său de tată, care s-a sacrificat pentru binele copilei sale.

Iri habar nu are când va veni momentul în care-și va putea strânge iar în brațe copila. Pentru că, totul depinde de Monica…

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când”, a declarat acesta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cel mai frumos cadou de ziua sa
La finele lunii, Irinel Columbeanu își va aniversa ziua de naștere. El nu ne-a ascuns faptul că cel mai frumos cadou ar fi surpriza pe care o tot așteaptă din partea Monicăi Gabor.

„Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, ne-a spus acesta.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *