Actualitate

Carosabilul din Padeș plin de gropi! Fostul viceprimar acuză

Felul în care se desfășoară traficul rutier în comuna Padeș lasă de dorit. O spune și fostul viceprimar Cristian Elena, care atrage atenția poliției să ia măsuri, trăgând de urechi administrația locală, care nu supraveghează așa cum trebuie investițiile din comună.

„Poliția, are obligația să urmărească nu numai participanții în trafic, dar și starea carosabilului, și să ia măsurile ce se impun nu numai pentru a avea participanți în trafic disciplinați dar și o administrație care să pună la dispoziție un carosabil corespunzător categoriei de drum respective, marcaje, semne de circulație, etc.! De ce nu se întâmplă acest lucru cu Poliția noastră!?”, se întreabă, retoric, consilierul local Cristian Elena, fost viceprimar de Padeș.

De altfel, alesul local demonstrează, cu fotografii, starea dumnealui din comună, cerând implicarea organelor de poliție și a autorității locale ce pare nepăsătoare la problemele șoferilor.
„Administrația, edilul legitim, ilegitim cum o fi, are obligația să supravegheze lucrările, și să urmărească calitatea lor, astfel încât, ele să fie executate de calitate și cu deranj cât mai puțin, iar infrastructura rutieră să fie protejată conform legii.

De ce n-o face!?’’, a completat viceprimarul, o parte dintre localnici dându-i dreptate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button