SocialUltima oră

Casa de Cultură din Novaci organizează și anul acesta Școala de vară

Managerul Casei de Cultură, profesorul Elena Basarabă vine cu noutăți pentru a ajuta copii și tinerii să petreacă o vacanță interesantă, plăcută și educativă în același timp.
Au fost introduse cursuri „mai tehnice” susținute de graficieni, informaticieni, profesori de matematică, elevi la licee de profil sau câstigători ai unor concursuri, medic stomatolog cu echipă de voluntari asistenți.

Se reiau cursurile de limbă engleză cu voluntara Carla Giosan, cetățean american, vorbitor nativ de limbă engleză, cele de Limbă franceză și poate chiar germană, revin cursurile de fotbal și handbal, apar cursuri noi de tenis de masă, șah și dans modern, cu voluntari cunoscuți din Timișoara, București, Craiova, Târgu Jiu și Novaci. Continuă atelierele de dans popular cu întrerupere pe perioada 8 – 13 august, când voluntarii sunt plecați cu trupa de performanță la un festival internațional de folclor.

Pentru că au fost foarte cerute de tineri se revine la cursurile de teatru și Arta oratoriei în cadrul proiectului Școala de vară.

Luna august va fi o provocare mai ales pentru adolescenti. Echipa de coordonare a proiectului și-a propus ca și în acest an prin activitățile dedicate tinerilor, să-i influențeze în alegerea carierei, să-i ajute să-și caute drumul în viață în funcție de aptitudini și pasiuni. Datorită acestor activități tinerii se pot redescoperi alături de voluntari bine pregătiți, veniti la Școala de vară din dorința de a experimenta idei care pot schimba mentalități.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *