Ultima oră

Cât costă biletul la meciul dintre FCU și FCSB, de la Târgu Jiu

Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FCSB , din data de 16 iulie, ora 21:30, disputată la Târgu Jiu pe Stadionul Constantina Dita.
Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM sau de la Magazinul Oficial al Clubului situat in Craiova, str. Sf. Dumitru, nr 1.

• Prețurile biletelor sunt următoarele:
VIP: 80 RON
Tribuna I: 30 RON
Tribuna II: 20 RON
Peluza II (Peluza Sud): 10 RON
Peluza I (oaspeți): 10 RON
Peluza I: 10 RON
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
• Programul Magazinului Clubului:
luni-vineri 9-18
sambata 10-14
,,De asemenea, suporterii noștri vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Constantina Dita, programul acestuia fiind comunicat ulterior.
Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.
Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2023/24 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Constantina Dita. (Se respectă tribuna indicată pe abonament și sectorul)
Pentru tribuna a doua, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: G2-H1 central.
Pentru Peluza Sud, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: K1-K2 central.
Pentru Tribuna I, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: N2.
Pentru Tribuna VIP, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: V2 central.

Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.
Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *