Dezvăluiri

Ce adaos vor să ceară sindicatele de la administraţie?

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia au stabilit nivelul adaosului salarial pe care îl vor solicita administrației pentru a compensa creșterile de prețuri. Creșterea de venituri va trebui să reflecte și creșterea de productivitate de anul trecut. Astfel, adaosul s-ar putea apropia de 1.300 – 1.400 de lei. Suma respectivă va însemna cumulat o sumă care se va adăuga la salariul de bază, sporurile nou-obținute, primele și alte tipuri de beneficii pe care salariații le vor primi potrivit viitorului Contract Colectiv de Muncă.

Este de precizat că sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia au convenit săptămâna aceasta să fie uniformizate sporurile la nivelul subunităților companiei. Prin urmare, toți salariații vor beneficia după semnarea Contractului Colectiv de Muncă de sporul de fidelitate, sporul de carieră și sporul de pericol.
De asemenea, s-a convenit ca angajații să beneficieze de tichete de vacanță și în acest an. Valoarea unui voucher de vacanță în acest an va fi de 2.550 de lei. Rămâne de văzut cu ce sumă vor crește în net salariile angajaților Complexului Energetic Oltenia anul acesta. Până la data de 14 martie trebuie să fie finalizate negocierile, pentru a se putea trece la redactarea și semnarea Contractului Colectiv de Muncă. Acesta va fi valabil 2 ani de zile, începând cu data de 1 aprilie.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button