Dezvăluiri

Ce planuri are Giorgi cu medicii din CEO

Noul manager al Medserv Min Târgu Jiu are câteva planuri legat de situația prestatorului de servicii al Complexului Energetic Oltenia. Medserv Min SA are peste 100 de angajați, majoritatea personal medical mediu și superior calificat. Prestează servicii pentru Complexul Energetic Oltenia și are cabinete medicale în subunitățile miniere și la sucursalele electrocentrale. Este însă în continuare un deficit de medici și în special de medici specialiști la Medserv Min.

Managerul interimar al Medserv Min, Gabriel Giorgi, susține că și-a propus ca, în colaborare cu administrația Complexului Energetic Oltenia, să facă o analiză a tuturor angajaților cu studii medicale de la CEO. Planul este ca aceștia să fie preluați de către prestatorul de servicii.

„Complexul Energetic Oltenia are în momentul de față angajați medici. Este personal medical care lucrează direct la Complexul Energetic Oltenia, poate chiar în cabinetele Medserv Min. Noi avem mare nevoie de medici și în mod normal ar trebui să fie angajații Medserv Min și nu ai CEO. CEO produce energie, nu prestează servicii medicale”, a menționat Giorgi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *