Actualitate

Ce salariu va încasa primarul celei mai mari comune din Gorj, după majorare

Primarul celei mai mari comune din Gorj, ca număr de locuitori, va beneficia de un salariu mai mare cu 800 de lei, după majorarea aprobată la nivel central pentru aleșii din administrație.

Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești, a declarat că în prezent are un salariu brut de 11.000 de lei. Rezultă un salariu net de 6.600 de lei și un total de 7.300 de lei cu indemnizațiile din proiectele europene aflate în derulare la nivelul comunității locale.

Mădălin Ungureanu a declarat că la suma de 7.300 de lei se va adăuga în urma creșterilor salariale 700 – 800 de lei. Așadar, leafa primarului din Bălești va trece de 8.000 de lei, net. Este însă de precizat că, după încheierea proiectelor europene, vor dispărea indemnizațiile în valoare de 700 de lei. Comuna Bălești are 7.200 de locuitori, potrivit ultimului recensământ. Scăderea este de 200 de persoane, raportat la recensământul din 2011. Cu toate acestea, la Registrul Agricol de la primărie sunt 8.700 de proprietari de teren înregistrați în comună.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *