Politică

Ce spune primarul Romanescu despre candidatul AUR la Primăria Târgu-Jiu

Coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale din 9 iunie.

Ionelia Priescu a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că intră în bătălia electorală pentru fotoliul de primar al Târgu-Jiului. Coordonatorul AUR Gorj a lansat o serie de critici la adresa actualei administrații a municipiului.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, afirmă că Ionelia Priescu este “trecătoare” prin viața municipiului. Edilul este convins că, după alegerile locale, șefa AUR Gorj va pleca din județul Gorj la București, de unde a venit pentru a conduce organizația județeană a Alianței pentru Unirea Românilor.

“Vom vedea la alegeri câți susținători va avea AUR în Gorj. Vom vedea, după rezultatele care vor fi validate după data de 9 iunie. Până atunci, discutăm de supoziții. Nu știu dacă dumneaei(nr. Ionelia Priescu) este de specialitate. Într-un fel vezi lucrurile, când stai la București, altfel vezi lucrurile, când stai în Târgu-Jiu. Dânsa este trecătoare prin viața municipiului Târgu-Jiu, ca și alții, pentru că nu vor rămâne definitiv în orașul nostru, dar noi ne facem datoria. Orașul, din ceea ce văd eu, se dezvoltă cu proiecte cu finanțare europeană. Nu mă așteptam de la doamna să laude vreun proiect. Până la urmă, îmi este contracandidat, este președinta unei formațiuni politice. Ar fi fost culmea ca doamna respectivă să vină și să laude vreun proiect din Târgu-Jiu, ținând cont de faptul că, deși și-a și anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului. Eu nu vorbesc despre faptul că există sau nu posibilitatea ca AUR să intre în consiliul local, eu vorbesc despre faptul că dânsa a venit de la București de ceva timp și cred că se va întoarce acolo după rezultatul de la alegerile locale. În comparație cu noi, care stăm de zeci de ani doar în Târgu-Jiu, dumneaei a venit să realizeze un proiect politic și nu se știe cât va rămâne alături de târgujieni”, a precizat Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *