Sport

Cererea de dizolvare a clubului de fotbal Pandurii a fost respinsă

Tribunalul Gorj a respins definitiv, la finalul săptămânii trecute, cererea de dizolvare a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

„Solicitare care a fost depusă în instanță, în anul 2021, de către Peptenatu Valeriu Marius, fost șef al galeriei echipei gorjene în perioada când aceasta activa în Liga I și UEFA Europa League. Acțiunea lui Valeriu Peptenatu împotriva clubului Pandurii Târgu Jiu a fost deja respinsă de către prima instanță, în data de 16 februarie 2022.

La soluția astfel dispusă de Judecătoria Târgu Jiu, solicitantul dizolvării clubului sportiv a înaintat apel, fiind susținut în acest demers de Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Complexul Energetic Oltenia, ca intervenienți.

La ședința din 7 iulie 2022 a Tribunalului Gorj, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Consiliului Județean Gorj au delegat juriști din cele două instituții care să-l susțină pe reclamantul V. Peptenatu și au cerut instanței să îi admită acestuia apelul, însă cererea a fost respinsă ca nefondată, decizia instanței de apel fiind definitivă“, se arată într-un comunicat al clubului Pandurii Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button