Tableta lu’ Matei

Cine a flambat pozele cu liberalii veritabili care ”hau” venit dă pă litoral?

Pe bune, e scandal public cu pozele întunecate de la serbarea organizației liberalilor din Tg-Jiu! Că cică s-a băgat Photoshop, la greu, ca să-i prăjească pe unii și să se sugereze că au participat la întrunirea de partid.

Situațiunea e tragi-comică și îmbracă două aspecte: 1. PNL nu a dat publicității decât două fotografii executate din spatele sălii (de parcă-i tine la secret pe participanții la serbare sau e posibil să fi fost aduși, la număr, mulți dintre ei și exista riscul să-i recunoască rudele de la țară) și o poză cu președintele organizației. Deci, fotografia cu partea mai prăjită a sălii nu a fost livrată presei.

  1. Tot liberalii, printr-o facțiune care mimează civismul, au acuzat că e manipulare. Și au făcut și o comparație între două fotografii, una editată și alta needitată, numai că imaginile erau diferite, adică au comparat mere cu dude.

Deci, cine umblă cu cioara (pfff!) vopsită? Eu cred că partea aia mai întunecată a sălii a ieșit așa că s-a terminat bateria la telefon și n-a mai funcționat blițul, iar ăia de acolo erau liberali autentici care tocmai hau venit de la plajă!

Totuși, trebuie să remarc faptul că dl. Iordache nu mai lasă totul la voia întâmplării, gata, și-a luat textier, să bage cu sentiment, cu iubire, cu Brâncuși. În curând, ceva gen, să facă județul să râdă. Tare de tot!

Dar ce mă surprinde cu adevărat e o fractură de logică în comunicare cu privire la renegocierea Planului de restructurare a CEO. Ca să arunce compania – oamenii – în brațele PSD, liberalii spun că doar premierul poate renegocia PNRR (?!). Mda. Profund spre adânc. Planul de restructurare a CEO nu face parte din PNRR. Este adevărat că unele jaloane sunt condiționate de închiderea cărbunelui și cam atât. Pentru inițierea discuțiilor cu oficialii CE pentru rediscutarea restructurării CEO, social-democrații tocmai spuseseră că acest lucru nu se poate face decât de către premier și cei de la Ministerul Energiei.

 

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *