Dezvăluiri

Concurs cu final așteptat la Primăria Țicleni! Consiliera debutantă pe fonduri europene, tocmai pila primarului

Rotaru Otilia este de la jumătatea acestei luni noul consilier debutant pe fonduri europene din Primăria Țicleni. Candidata era antrenată pe margine pentru post, încă din vară, dar concursul făcut la normă a fost oprit de fostul prefect Răducan Morega care a trimis Corpul de Control în UAT după ce gorjonline.ro a relatat că postul urma să fie încredințat aceleiași candidate, fără să fie îndeplinite anumite condiții pentru concurs.

În vara, concursul a fost anulat deși se înscriseseră doua persoane, una fiind și cea care a obținut acum postul, femeia fiind considerată o apropiată a liderului PSD, din campania electorală.
Concursul a fost anulat, a îmbrăcat haina legală și a fost repetat. Pe 7 octombrie s-a susținut proba scrisă, iar Otilia Rotaru a obținut 52 de puncte, iar Vintilescu Teodora doar 11 puncte. La interviu a intrat doar cea care luase cu doua sutimi peste 5, adică Rotaru, care s-a deșteptat brusc și a bifat 80 de puncte, obținând astfel postul care fusese pregătit chiar pentru ea, spun surse din primărie.

Din comisie a făcut parte și Mischie Constantin Cătălin, reprezentantul Instituției Prefectului Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button