Dezvăluiri

Conflictul violent dintre doi afaceriști cunoscuți, tranșat la poliție! „M-a luat pe sus și m-a aruncat sub un calorifer!”

Omul de afaceri Ovidiu Caragea, fost președinte al Consiliului de Administrație al Lotus SA, a depus plângere la poliție, după ce, la finele săptămânii trecute, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tg Jiu cu capul spart. Afaceristul susține că a fost lovit de un alt om de afaceri, Florin Onoru Mircescu, chiar în biroul acestuia. Mircescu afirmă că Ovidiu Caragea, cu care își dispută , de ani buni, controlul societății Lotus SA, a căzut singur și s-a lovit la cap.

Ovidiu Caragea, unul dintre acționarii semnificativi ai societății Lotus SA, a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri, 21 ianuarie a.c., și s-a prezentat la UPU, cu capul spart. Cadrele medicale i-au pus două copci, iar cei din familia sa l-au dus, ulterior, la un consult neurologic, dar și la medicul legist care i-a acordat 9 zile de îngrijir medicale.

Caragea susține că a fost lovit de Florin Mircescu, iar episodul violent a avut în sediul societății, în magazinul Parâng.

”Cum am ajuns în biroul lui Mircescu acesta m-a luat la înjurături. La un moment dat, s-a ridicat, și-a luat haina și mi-a zis să ies afară. M-a luat pe sus, și cum mi-a rămas piciorul prins într-o măsuță, m-a aruncat cu măsuță cu tot sub un calorifer. Mi-am pierdut cunoștința un minut, două, pentru că m-am lovit cu capul de calorifer, și s-a ridicat secretara și m-a ajutat. Am depus plângere la poliție”, a declarat Caragea.

Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat că a fost depusă plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Florin Mircescu are însă o altă variantă și spune că, de fapt Caragea a fost cel care a înjurat, a căzut și s-a lovit singur.

”În data de 21.01.2022, d-nul Caragea Ovidiu s-a prezentat la sediul Lotus SA, la biroul ce îl dețin în calitatea de Director General. Fără să bată la ușă, a intrat în birou și a început să strige că i-am furat firma și să-I dau salariul. După o discuție de 15-20 de minute i-am spus că am treabă la contabil și că trebuie să plec. M-am îmbrăcat și am plecat să închid ușa. Astfel s-a ridicat și a început să injure și să vorbească urât. După ce a ajuns în secretariat s-a întors, motiv care l-a făcut să cadă, lovindu-se la cap, dar s-a ridicat imediat spunând că acum o să te mănânce pușcăria. La injuriile aduse și la căzătură a fost de față secretara firmei”, a transmis Mircescu punctul său de vedere.

Cei doi oameni de afaceri îsi dispută, de mai mulți ani, în sute de procese, supremația în cadrul societății Lotus SA, cea care deține spații comerciale importante din Tg Jiu printre care magazinul Parâng și complexul comercial Păltiniș.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *