Dezvăluiri

Consilier municipal, sancționat și amendat de FRF! Câți bani trebuie să scoată din buzunar liberalul!

Constantin Semen, consilier municipal PNL la Târgu Jiu, a fost amendat, luni, și de Federația Română de Fotbal (FRF), pentru participarea sa la pariuri sportive. Alesul local este observator FRF, iar regulamentul nu îi permite astfel de activității. De altfel, în vara acestui an, consilierul a fost sancționat contravențional și de Agenția Națională de Integritate, pentru că nu a menționat veniturile obținute din astfel de activități în declarația de avere.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât, luni, în urma sesizării Departamentului Integritate, că liberalul Constantin Semen, din lotul de observatori al Asociației Județene de Fotbal Gorj, să fie sancționat cu 6 luni de suspendare și 30.000 lei amendă pentru încălcarea articolului 60 din Regulamentul Disciplinar, cel care face referire la corupție, pariuri sportive și integritatea competițiilor.
Pentru că ar fi colaborat în ancheta FRF, Constantin Semen a primit o pedeapsă mai mică decât cea normală, fiind inclus la „circumstanțe atenuante”.
Reamintim că, Semen a fost sancționat contravențional de Agenția Națională de Integritate pentru că nu și-a declarat veniturile obținute din jocuri de noroc în declarația de avere, iar sancțiunea s-a aplicat, în noiembrie, anul trecut. Semen este și vicepreședintele Asociației Cadrelor Militare Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *