Dezvăluiri

Pedofilul Maronidis s-a sucit! A recunoscut, în cursul urmăririi penale, că a abuzat sexual două minore, dar când s-a văzut în libertate a contestat ancheta procurorilor!

Omul de afaceri Laurențiu Gheorghe Maronidis, zis ”Marocanu”, trimis în judecată, pe 15 iulie a.c., de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor, contestă ancheta procurorilor. Judecătorul de drepturi și libertăți va lua în discuție cererea cel puțin bizară a lui Maronidis, prin care solicită, printre altele, să se constate ”nulitatea întregii urmăriri penale”, în condițiile în care a recunoscut, în fața procurorilor, că a abuzat cele două minore, după ce le-a oferit și a consumat împreună cu acestea băuturi alcoolice. De altfel, probele audio-video depuse la dosar sunt indubitabile și relevă, fără echivoc, că acesta a întreținut acte sexuale cu cele două minore.

Magistrații Judecătoriei Tg-Jiu vor judeca, miercuri, 7 septembrie a.c., cererea lui Laurențiu Maronidis prin care solicită neregularitatea rechizitoriului, nulitatea întregii urmăriri penale și excluderea tuturor probelor administrate în această cauză.

Solicitarea lui ”Marocanu” e cel puțin ciudată, în contextul în care acesta recunoscuse, în timpul anchetei, toate învinuirile, numai că la acel moment acesta se afla în arest.

Două luni și jumătate în arest preventiv și alte două în arest la domiciliu, Laurențiu Maronidis n-a avut nimic de zis în legătură cu ancheta procurorilor, ba mai mult, a detaliat toate ororile la care le-a supus pe cele două minore în vârstă de 15 ani, la data comiterii faptelor, în urmă cu exact un an.

Maronidis nu avea altă opțiune, fiind pus în fața probelor obținute de procurori, adică a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale complexului de agrement unde s-au comis faptele de care este acuzat.

Omul de afaceri le-a oferit băuturi alcoolice celor două fete, a consumat împreună cu acestea cocktail-uri sau shot-uri de vodtcă, iar apoi a întreținut raporturi sexuale orale și normale cu cele două minore, în complexul de agrement ”Elegance Beach”, pe care-l deține în Tg-Jiu, sau în piscina acestuia.

Cele două minore au avut nevoie de consiliere psihologică din partea specialiștilor DGASPC Gorj, iar, ulterior, de terapie pentru a depăși trauma determinată de abuzul sexual la care au fost supuse. A fost nevoie și de o analiză comportamentală a celor două fete, efectuată de specialiști din cadrul IGPR, în condițiile în care una dintre acestea s-a automutilat și a încercat, de două ori, să se sinucidă.

După ce a fost trimis în judecată și plasat sub control judiciar, adică în libertate, Marocanu a căpătat curaj și contestă legalitatea sesizării instanței și a administrării probelor și efectuării actelor de organele de cercetare penală.

Toate detaliile despre acest caz AICI și AICI

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/